Personlig coach

Malin von Hofsten

Som coach hjälper jag dig att använda dina styrkor och resurser på bästa sätt. Ambitionen är koncentrera oss på att optimera dina styrkor snarare än att kompensera eventuella svagheter. Det har visat sig både roligare och mer effektivt.

%

Förverkliga HELA din potential

Vem?

Personlig coaching är för dig som vill vidare i livet men inte riktigt vet hur. Du har kommit några steg i karriären och är troligen mellanchef eller har någon form av expert-roll eller så är du VD-assistent. Jag coachar gärna tjejer/kvinnor mitt i livet som inte riktigt vet vad deras nästa steg ska bli. Sannolikt har du familj och barn med allt vad det innebär att få ihop livspusslet.

Hur?

Coachingen är en serie enskilda samtal mellan dig och mig. Vanligen träffas vi i verkligheten, eller via telefon eller Skype.

När?

Vi träffas minst en gång i månaden, i början tätare för att komma igång. Varje tillfälle varar ungefär 60 minuter. Normalt tecknar vi coachingkontrakt som löper 6 månader. Självklart står din arbetsgivare för kostnaden.

Vill du veta mer?

Om du känner att det här kan vara något för dig? Tveka inte att ta kontakt så kan vi samtala om ett upplägg som passar dig.

Mejla mig!